Efter 25 år överlåter Arne Lundqvist sitt företag till de två fastighetsmäklarna Katarina Törnkvist och Heidi Rönning. ”Vi har tillsammans mer än 35 års erfarenhet som fastighetsmäklare i Lysekil och kan nu kombinera erfarenheterna av en lokal, fristående mäklare med kunskaperna från en av Sveriges största mäklarkedja”, säger de. Foto: Thomas Andersson

Lysekilsmäklaren byter namn till Lysekilsmäklarna

Arne Lundqvist överlåter företaget till Heidi Rönning och Katarina Törnkvist

2018-10-24 I dagarna förvandlas Lysekilsmäklaren till Lysekilsmäklarna. Arne Lundqvist som drivit firman sedan början av 90-talet har nyligen överlåtit den till Heidi Rönning och Katarina Törnkvist.
– Vi brinner för bostäder och vi älskar att träffa kunder. Vårt motto är att sträva efter nöjda kunder, inte marknadsandelar. Varje bransch och stad mår bra av att konsumenten har flera aktörer på marknaden att välja mellan, så självklart finns det utrymme för en privat aktör jämte de stora kedjorna, säger de.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Annons
Nyhetsarkiv