”Digitalisering och AI, artificiell intelligens, är väldigt ”hett”. Vi är en av de få spelarna som byggt effektiva AI-lösningar som nu är i drift ute hos kund”, säger Viking Analytics vd Stefan Lagerkvist, Lysekil.

Lysekilsföretag inleder samarbete om IoT och artificiell intelligens

2019-09-17 Dataanalysföretaget Viking Analytics, som grundades i Lysekil för två år sedan, har inlett samarbete med IT-företaget iioote AB.
Avsikten är att vidareutveckla en webplattform för IoT (Internet of Things) och även inkludera artificiell intelligens.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv