Under flera år har planeringen för ett nytt boende för 65+ pågått i Grundsund. På Träffpunkten/Solrosen skulle ett trevåningshus byggas med nio tvårumslägenheter. Men det visar sig att LysekilsBostäder inte kan få ekonomi på projektet. Illustration: LysekilsBostäder

LysekilsBostäder lägger ned projektet Träffpunkten

Privat exploatör kan eventuellt ta över

2018-02-11 Detaljplanen var klar och ritningar framtagna för att söka bygglov för seniorboendet Träffpunkten i Grundsund. Men för en tid sedan kom beskedet från Lysekils-Bostäder: Projektet läggs ned.
– Vi har verkligen vridit och vänt på olika alternativ för att få till en lösning, men tvingades inse att vi inte kan få ekonomi på projektet, säger Christina Johansson, vd i LysekilsBostäder.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv