I Fredrikstad finns ett museum med Nordens största modelljärnväg, ”En värld i miniatyr” på 400 kvadratmeters golvyta och med 2100 meter järnväg. Foto: Alv Jensen

Lysekils-pensionärer gjorde gemensam bussresa till Fredrikstad

2019-05-04 Redan tjugo i åtta fanns ett förväntansfullt sällskap på Rosvikstorg, väntande på ReseMakarn`s buss till Fredriktad Norge kl 08. Resan var ett lyckat samarbete mellan Aktiva Seniorer, SPF Pensionärer och SKPF.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv