I maj kommer en matchturnering för P16- och F16-landslaget att spelas. Lysekils AIK kommer att få två matcher från turneringen. Foto: Arkivbild

Lysekils AIK får arrangera landskamper på Gullmarsvallen

2018-01-24 Gullmarsvallen ska rustas för landskamper i fotboll. I maj spelas nämligen en matchturnering för F16- och P16-landslaget på olika platser i distriktet och Lysekil är en av dem.
– Glädjande att vi fått den här möjligheten, säger Lars Hansson, kanslichef på Bohusläns Fotbollförbund, efter beskedet.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv