Lysekils AIK hade med sig en klack till Henån. Men LAIK Support lyckades inte heja fram sitt lag till en seger. Hemmaspelarna kunde istället fira en 3-2-seger och en serieledning över sommaruppehållet

Lysekil lämnade Orust poänglösa

Henån vann med uddamålet – Henåntränaren: ”Det blev onödigt spännande”

2015-07-09 När Henån tog emot Lysekil så blev det en riktigt sevärd och spännande drabbning som till sist slutade 3-2 (2-1). Med en match mer spelad är nu Henån serieledare under sommaruppehållet, två poäng framför Munkedal.
– Det blev onödigt spännande. Vi borde ha avgjort tidigare, säger Henåns tränare Pelle Wilson som ansåg att Orustlaget hade lite fler målchanser och vann rättvist.

På onsdagskvällen tjuvstartade första höstomgången med matchen mellan Henåns IF och Lysekils AIK. Det var mycket publik på ”Ivars” denna kväll och gästerna hade med sig en härlig klack som gav sitt yttersta för att heja fram de sina.

Henån saknade spelare som Emil Johansson, Alexander Wingdén och Adam Woldenius medan Leo Hedenblad, Anton Axelsson, Ludvig Martinsson och Mattias Söderberg var tillbaka och gjorde fina inhopp.

Henån tryckte på

Det var Henån som tryckte på från start och tog ledningen redan efter fem minuter genom Glenn Johansson. Philip Nilsson Sparf slog en hörna till Marcus Johansson som hittade Anton Axelsson som i sin tur friställde Glenn när Lysekil misslyckades med att ställa hemmalaget offside.

Sven Olsson

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv