Ungdomarna som besökte Lysekil under sommarens Lionsläger tyckte att det var en riktig höjdare att äta lunch vid lotsutkiken med ledarna Jan Ivarsson, Roger Johansson, Wictoria Insulan, Stig Insulan och Benny Djup.

”Lysekil en cool stad med nära till skog och hav”

Toppen i Lysekil för Lions ungdomsläger

2018-08-05 I tisdags avrundade årets Lionsutbyte för ungdomar en värmande julimånad med att paddla kajak längs Stångehuvud, klättra på klipporna och svalka sig vid Pinneviksbadet.
– Jag har aldrig sett en så fin stad som Lysekil med fantastiska utsikter bland klipporna och mycket spännande för mig som vill bli biolog. Sedan är några av oss höjdrädda, men vi stöttar varandra, säger Bettina Svabo från Ungern.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Daniel Svensson

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv