Så här har det sett ut vid tidigare skräpdyk i Havsbadsbassängen. Arkivbilder: Gabriel Berndtsson

Lysekil Clean Up – nu ska kommunen glänsa

En hel vecka i skräpets tecken med slutkläm

2019-04-26 Det är dags för Lysekil Clean Up. Lysekils kommun uppmanar alla invånare och besökare att plocka skräp under vecka 18. Allt är tillåtet; plogging, ta upp skräp i skogen eller på stranden.
Under hela veckan ligger fokus på att hämta skräp och lördagen den 4 maj, som är den Nordiska Kusträddardagen, blir det en ”grande finale” i Havsbadsparken med skräpdyk i hamnen, barn- och ungdomsteater, musik och något grillat under dagen.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv