Antonio Johansson gjorde sin första match från start och blev stor matchhjälte mot Hellton.

Lysande målvaktsinsats och tufft försvarsspel bäddade för segern

LHK knep säsongens första tvåpoängare – Antonio Johansson matchhjälte

2015-11-23 Första segern för säsongen.
LHK slog gästande Hellton och lämnade över jumboplatsen.
22 mål framåt räckte när man tuffade till försvarsspelet brutalt.

Lysekils handbollskillar har haft en tuff inledning av division tre. Innan söndagens möte hade man endast knipit en poäng på sju matcher. Men nu hade man bestämt sig. Bottenkollegan Hellton skulle få smaka på fysisk handboll och med allt fler spelare på plats hoppas LHK på att detta ska vara vändningen.

Stort målvaktsspel

Förutom ett bra och stenhårt försvarsspel så var det målvaktssidan som var en direkt avgörande faktor. Antonio Johansson spelade stort och såg i den första halvleken till att LHK kunde hålla jämna steg. Antonio var också anledningen, genom att stänga igen, till att hemmalaget kunde göra ett segerryck i den andra halvleken när man gick från 10-10 till 15-11.

Publicerad: Uppdaterad: