Segrare i 1m storhäst, Alva K Nordling på Dame Kim n.t

Lyckad tävling i Lysekil

Fina resultat för hemmaryttarna

2021-10-19 Tävlingen i helgen lockade storpublik och många hemmaryttare gjorde fina resultat.

Ulrika Olofsson som blev intervjuad av LP inför tävlingen berättar hur det gick under helgen.
Tävlingen i helgen lockade storpublik och många hemmaryttare gjorde fina resultat.
– Det gick väldigt bra. Allting flöt på som det skulle och vi hade fulla läktare. Det var jätteroligt att se så mycket liv och rörelse, berättar Ulrika Olofsson.
Vad fick ni för respons av deltagare och besökare?
– Vi fick väldigt fin respons! Det är många som tycker att vi har en fin anläggning med fina hinder och att vår tävling var bra. Vi köpte in ett par nya hinder i somras som vi är väldigt nöjda med och nu har vi en fin hinderpark för tävlingar.
De lokala ryttarna gjorde det bra och det slutade med tre förstaplatser. Sabina Olofsson, Vera Lidholm och Alva K Nordling vann en av två klasser de tävlade i.
– Dessutom var det flera hemmaryttare som placerade sig i sina klasser, så vi är glada över resultaten!
Föreningen är mitt uppe i planeringen över nästa säsong. Ulrika berättar att de igår måndag ansökte om att arrangera en tävling i maj.
– Vi ska inte ha fler tävlingar det här året men vi måste ansöka om att få hålla fler tävlingar senast 1 november och då gäller det vårterminen. Just nu är tanken att vi ska ansöka om en hopp-tävling och en dressyrtävling som vi hoppas att vi får arrangera under våren. Dessutom planerar vi för en två-dagars hopptävling likt den vi hade i helgen även nästa höst.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv