Hampus Andersson från Skalhamn var under påskhelgen i Italien och tävlade i optimistklassen i Segling. Arkivbild: Privat

LSSG-seglare på träningsläger i Italien

2019-04-27 Under Påskveckan var Hampus Andersson från Skalhamn och LSSG med på ett seglingsläger som avslutades med regattan Lake Garda meeting som är världens största tävling för optimistklassen med 950 anmälda båtar från 36 nationer.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv