Loreen till Lysekil

Tredje artisten vid seglingsveckan

2015-04-24 Det blir en världsartist som framträder vid den tredje gratiskonserten under seglingsveckan i Lysekil i början av augusti.
Den 7 augusti står Loreen på scenen i Havsbadsparken.

Nu har Preem presenterat samtliga tre artister som är aktuella under seglingveckan. Sedan tidigare stod det klart att Molly Sandén uppträder onsdagen den 5 augusti och Kalle Moréus torsdagen den 6 augusti.
Nu kompletteras alltså listan med Loreen fredagen den 7 augusti.
Loreen fick sitt livs genombrott när hon 2012 vann Eurovision Song Contest  med  Euphoria i överlägsen stil.
Över en miljon exemplar
Singeln såldes i över en miljon exemplar i Europa och hamnade överst på digitala singellistor i 21 länder. Det blev röstningsrekord i svenska melodifestivalen och röstningsrekord i utdelade tolvor på Eurovision Song Contest. Det har även blivit över 100 miljoner visningar av Euphoria på YouTube och Loreen har fått närmare 200 000 fans på Facebook.
Nu har Lorren färdigställt ett nytt helgjutet debutalbum som träffande nog, efter en fullständig eufori, döpts till Heal. Efter att ha rest världen över, arbetat med flertalet låtskrivare, producenter och andra kreatörer är hon nu redo att erövra, beröra och förföra igen – den här gången laddad med sitt naturligt unika sound.

Läs mer i papperstidningen

 

Publicerad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv