
Sabina Ramic är kock och Örjan Andersson är köksmästare. Köket är utrustat med flera hjälpmedel för att minska antalet tunga lyft. Foto: Gabriel Berndtsson
”Livsmedelspriserna är en stor utmaning”
Kostenheten har höga ambitioner – trots ökande priser och matsvinn
2023-02-22 + Ökande priser på livsmedel, personalbrist och ett stort matsvinn. Trots svåra utmaningar är kostenhetens ambitioner höga.
– Det spelar inte så stor roll om vi lagar bra och billig mat om ingen äter den. Vårt motto är att vi ska spara men inte tumma på kvalitén, säger Carina Törnblom.
– Det spelar inte så stor roll om vi lagar bra och billig mat om ingen äter den. Vårt motto är att vi ska spara men inte tumma på kvalitén, säger Carina Törnblom.
För att läsa mer – teckna en digital prenumeration via Klarna Du också!
Redan prenumerant? Logga in för att läsa hela artikeln.
Annons