Leva efter strömavbrottet som släckte Stångenäset

”Vi uppskattar allas tålamod”

2019-10-24 Fredagen den 11 oktober klockan 17.24 blev det svart i hela Lysekils kommun förutom Skaftö. Ett avbrott som skulle visa sig vara i 2 timmar och 40 minuter.
– Aldrig någonsin har vi haft ett så omfattande strömavbrott, säger Susanne Malm, vd på Leva i Lysekil AB, som är tacksamma för tålamodet som invånarna visade.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv