En veterinär blev hotad till livet av en djurägare i Munkedals kommun inne i en ladugård. Utanför ladugården stod sex poliser. Nötkreaturen på bilden har inget med det aktuella fallet att göra. Arkivbild: Pixabay

Lantbrukare dödshotade veterinär

Var kallad till gården på uppdrag av polisen

2018-02-24 Sex poliser fanns på plats när ett 40-tal nötkreatur skulle omhändertas enligt djurskyddslagen på en gård i Munkedals kommun.
Trots den höga polisiära närvaron dödshotades en veterinär i ladugården av djurägaren. Poliserna befann sig utanför ladugården.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Annons
Nyhetsarkiv