Lämnar politiken efter 25 år

”Svåra splittringar det senaste året”

2018-03-06 Efter interna stridigheter inom socialdemokraterna i Sotenäs, har oppositionsrådet Britt Wall (S) beslutat sig för att lämna kommunalpolitiken.

”Efter drygt 25 år i politiken och de senaste snart 12 åren som oppositionsråd lämnar jag politiken för gott efter innevarande mandatperiod”, skriver Britt Wall, 64, i ett pressmeddelande som skickades ut sent i måndags kväll.

”Svåra splittringar”
”Det senaste året har kännetecknats av svåra splittringar och strider inom partiet, vilket gör det omöjligt för mig att fokusera på det politiska uppdraget; att arbeta för jämlikhet och alla människors lika värde samt att leverera en bra välfärd till alla våra kommuninvånare. Min kamp för de Socialdemokratiska värderingarna kommer att fortsätta.

Mer kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv