Kristoffer Tingelholm, Svarteborg, och LAIK:s Rickard Karlsson hade många dueller i lördagens match. Stundtals var det heta känslor de två storvuxna männen emellan.

LAIK sparade det bästa till sist

Sent avgörande när Lysekil tog alla poäng mot Svarteborg – ”Vi ville ha mer”

2016-04-25 Trots en temperatur på sju-åtta grader var det snö i luften när Svarteborg tog emot Lysekil under lördagen.
Snön bidrog till att det här mötet kändes som en försäsongsmatch, ända tills det blixtrade till och publiken fick se ett mål värdigt en VM-final.

Lysekils AIK kom till spel med en i stort sett intakt startelva från premiären mot Bovall/Hunnebo. Enda förändringen var Carl Samuelsson, som tagit plats i målet istället för Milos Maksimovic. Han höll på att kosta Lysekil segern, men räddades på slutet.

Lysekil inledde matchen bäst. De hetaste chanserna tillhörde Robin Karlsson.

Precis innan paus, i 43:e, kom LAIK loss på mittplan. Simon Stenqvist drev bollen och tog skott, som täcktes och landade hos Patrik Karlsson på högerkanten. Kapten Karlsson laddade på med ett stenhårt vristskott som ven in bakom Hampus Eivesson i Svarteborgs mål. 0-1 till LAIK, helt rättvist.

I paus pratade Svarteborg om att fortsätta ligga tätt på Lysekils ytterbackar, och tränaren Martin Johansson berömde Hampus Bloms insats i första halvlek…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv