Det blev en livlig debatt om LysekilsBostäders ägardirektiv och hyrespolicy vid fullmäktiges möte i torsdags kväll. Bland annat framkom att det har funnits hyreskontrakt som hyrts ut i andra hand i 30 år.

”Lägenhetskontrakt har hyrts ut i andra hand i över 30 år”

Debatt om LysekilsBostäders ägardirektiv och hyrespolicy i fullmäktige

2018-09-21 Det blev en livlig debatt om LysekilsBostäders ägardirektiv och hyrespolicy vid fullmäktiges möte i torsdags kväll.
Bland annat framkom att det har funnits hyreskontrakt som hyrts ut i andra hand i 30 år.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar. Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv