Lag Gullmarsgymnasiet som laddar för Tough Viking. Övre raden: Niklas Skarin, Theodor Craas (sjuk och fått kasta in handduken), Jesper Eile, Viktor Christensson och Haidi Parsa. På nedre raden sitter Sara Svanberg, Viktor Lundin, Maya Behrman, Sanny Jungebro och läraren Camilla Spikh. Magnus Axelsson,lärare, saknas på bilden.

Lag Gullmarsgymnasiet backar inte för loppet Tough Viking

”Har funderat på vad vi egentligen har gett oss in på” – åtta km – 25 extrema hinder

2017-04-22 Genom vatten och eld.
Lägg sedan till att du ska förbi ett strömförande nät och gå armgång. Då har du klarat fyra hinder, och har ”bara” drygt 20-talet kvar. Det är ingen som kan påstå att tävlingen Tough Viking är enkel.
Två lärare och åtta elever på Gullmarsgymnasiet i Lysekil har dock antagit utmaningen. På lördag åker de till Göteborg för att som ett lag tillsammans försöka ta sig igenom alla svårigheter.

En bana på åtta kilometer och 25 rejält tuffa hinder kan avskräcka vem som helst. Men trots många brutala hinder så tände läraren Camilla Spikh till när hon fick se en video på tävlingen.

– Det såg otroligt spännande ut. Jag bestämde mig för att jag ville göra detta, det kändes som en kul utmaning då. Men nu måste jag erkänna…

Läs mer i papperstidningen eller gå in och teckna en prenumeration och få den digitala tidningen på köpet på:
https://www.lysekilsposten.se/prenumeration/
Det går även att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv