Jonas Mellert, Johan Olsson, Torbjörn Hesselrot och Jack Gustavsson som med sina 15 år är yngst i Slätta Moppers. Foto: Gabriel Berndtsson

Laddar för mopedrally i Lysekil

2018-04-20 ”Man blir som 15 år på nytt igen”. På lördag anordnar Slätta Moppers i Lysekil mopedrally med start vid gamla Coop.
Ett rally har efterfrågats av många och så vitt medlemmarna hört, var det senaste som arrangerades 2004. Det är alltså rallydags igen,med mycket nostalgi.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv