Samlade under ett paraply är de medvarkande för årets Bokens Dag; Ann-Louise Joshage, ABF, Åsa Norén, Lysekils bokhandel, Annette Pettersson, Studieförbundet Vuxenskolan och Hasse Ekbrand, Lysekils Bokhandel. Saknas för dagen gör Johan Balkenstig, Lysekils Stadsbibliotek. Nu uppmanar de kommuninvånarna att vara med där det händer.

Laddar för bokfest och äppelpaj

52:a upplagan och Lysekil håller fanan högt i topp med högaktuella författare

2016-10-02 Bokens Dag i Lysekil bjuder på allt för bokslukare och aptitretare. För 52:a upplagan håller Lysekil fanan högt i topp med högaktuella författare. Det blir ett blandat innehåll för många olika intresseområden. Allt från svåra relationer, mytomspunna skatter till matlagning kommer det att bjudas på och inte bara bokstavligen.

– Vi är oerhört stolta över att ha lyckats att locka hit författare som; Ann Rosman, som är bokaktuell med ”Vågspel”, Stefan Einhorn med ”Pappan” och Tareq Taylor med ”Mat som gör gott”.

– Det är spännande författare som vi har lyckas få hit till Lysekil, i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan, ABF, Stadsbiblioteket och Akademibokhandeln, säger Hasse Ekbrand och Åsa Norén, Akademibokhandeln, Annette Pettersson, Studieförbundet Vuxenskolan, Ann-Louise Joshage, ABF. Johan Balkenstig, Lysekils Stadsbibliotek saknades för dagen, han har…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv