Nada Alhawari och Lama Watter lärde deltagarna laga arabisk mat.

Kurs i arabisk matlagning lockade gourmeter till Arken

2017-04-21 Arkens kök och matsal en vardagskväll. I köket arbetar man med gröna mixade örter, små röda sumakbär. Allt mixas, stöts i mortel, efter gräddningen i ugnen blir det Zaatarbröd, ej olikt en svensk fralla med frö på toppen.

Denna kväll var det premiär på en kurs i arabisk matlagningskurs, arrangerad av ABF och Stadsbiblioteket.

Arkens kök var knökat med folk när Lama Wattar och Nada Alhawari skulle visa hur man lagar arabisk mat…

Terje W Fredh

Läs mer i papperstidningen eller gå in och teckna en prenumeration och få den digitala tidningen på köpet på:
https://www.lysekilsposten.se/prenumeration/
Det går även att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv