Trots att Kungshamns IF vann med 14-2 mot FC Diaspora blev matchen inte som målvakten Mattias ­Jansson hade tänkt sig. Han fick rött kort i den 60:e minuten. Arkivbild: Lennart Hård

Kungshamns makalösa målkalas – gjorde tio mål på 40 minuter

”14 mål i underkant – kunde gjort tio till”

2018-04-30 Efter en pigg start kom ­Diaspora ikapp till 2-2. 65 minuter senare stod det 2-14 till ­Kungshamns IF. Vad var det som hände på på Rimners­vallen i ­söndags?
– Det var den ­märkligaste fotbollsmatchen som jag har varit med om. Jag kan inte förklara det, säger KIF-tränaren Magnus ­”Fimpen” Olsson.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv