Musik i butik med Jessica Elfvengren, Clara Wockatz, Ingvar Andersson och Sama Alkhayat. Butiksägaren Anders Widén tyckte att det här var ett mycket trevligt initiativ. Foto: Anders Gunnarsson

Kulturdag på Skaftö med aktiviteter för både gammal och ung

2018-10-11 Onsdagen var Skaftös dag under Lysekils Kulturvecka. I år har man i hela kommunen velat betona vikten av barn och ungas deltagande i kulturaktiviteter. På Skaftö fick detta genomslag men samtidigt fanns det ett brett program för alla åldrar.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv