Kronprinsessan besöker Lysekil

Deltar vid namngivningen av nya forskningsfartyget Svea

2019-09-02 Onsdagen den 25 september kommer kronprinsessan Victoria till Lysekil för att delta i namngivnings-ceremonin för SLU:s nya forskningsfartyg Svea.
– Vi ställde frågan redan förra hösten och har haft en dialog med kungahuset så att vi nu fått till ett datum som passar, säger Johan Thorburn, kommunikatör vid Sveriges Lantbruksuniversitet.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv