”Kommunen bör underlätta för anställda som vill jobba som deltidsbrandmän”

2019-11-22 Den kommunala räddningstjänsten har allt svårare att bemanna de små stationerna och rekrytera deltidsbrandmän.
Nu kräver Wictoria Insulan (M) i en motion att samtliga kommunala förvaltningar ges i uppdrag att se över hur man kan underlätta för medarbetare att kombinera sina anställningar med uppdrag som deltidsbrandman.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv