Varför inte passa på att ta ett resmål på utresan och ett annat på hemresan? Flygbolagen brukar dess­utom erbjuda mycket förmånliga stop over-paket där boende, transport och upplevelser ingår. Foto: Resia/TT

Kombinationsresor – bästa sättet att maxa ledigheten på

2018-07-27 Enligt en SIFO-undersökning som gjorts på uppdrag av Resia svarade 23 procent av svenskarna att man prioriterar att upptäckta nya kulturer och resmål framför att bland annat ligga på stranden eller att träna.
En effekt av detta är den ökade efterfrågan på ­kombinationsresor där man får uppleva så ­mycket som möjligt under en och samma resa.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv