Någon pension tänker sig inte Kjell Nilsson ta, iallafall inte så länge hälsan är med. Kjell har vernissage på lördag. Foto: Gabriel Berndtsson

Kjell från hjärtat av Österlen ställer ut på konsthallen

2019-05-03 Kjell Nilsson från Tomelilla, i hjärtat av Österlen, är ofta ute och rör på sig i konstsammanhang.
Nu är det dags för Lysekils Konsthall att få Kjells hjärtekramar, för är det något han har är det hjärta. Kjell har vernissage på lördag och det blir en blandning av färgsprakande landskapsmotiv från Österlen till skulpturer av, just det; hjärtan.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv