Kapitalet i Sjöbergstiftelsen utvecklades positivt under 2017

2018-09-01 Kapitalet i Sjöbergstiftelsen har utvecklats positivt med en avkastning förra året på över 70 miljoner kronor.
En utmaning för stiftelsens priskommitté är att kunna ge Sjöbergpriset även till yngre forskare. Ännu så länge har antal ansökningar om forskningsbidrag för icke konventionella cancerbehandlingar varit litet. Både vad gäller att ge priset till yngre forskare och forskningsbidrag avseende icke konventionella behandlingar är förhoppningen att dessa möjligheter ska öka under kommande år.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar. Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv