Copyright Fotograf Peter Knutson Fotografens namn ska anges vid ALL publicering! Bilden skyddas av upphovsrättslagen! Fri användning till och med 2019-05-19

Kalle Moreus till Lysekil i sommar

En av tre artister vid Lysekil Women Match Race

2015-04-08 Kalle Moraeus blir förste artisten som kommer att uppträda på Preems gratiskonsert som går av stapeln torsdagen den 6 augusti i Havsbadsparken i Lysekil.
- Detta är den första av tre gratiskonserter som huvudsponsorn Preem bjuder på i år under seglingsveckan i Lysekil när Preem slår på stort, bekräftar Stig Nilson på Preemraff i Lysekil. Tidigare år har vi bjudit på två konserter men i år blir det tre, raffinaderiet fyller 40 år i år, H.M Konungen invigde Preemraff 29 maj 1975.

Preem AB är för elfte året huvudsponsor till ett av västkustens största evenemang, Lysekils Women´s Match med segling och artister i världsklass. Förra årets gratiskonserter gästades av Måns Zelmerlöw och Caroline af Ugglas.

Kalle Moraeus som bl.a. är programledare för ”Så skall det låta” i SVT. Han leder även det populära programmet ”Moraeus med mera”. Han vann körslaget 2010 med Team Moraeus. Kalle är även medlem i bl.a. Orsa spelmän och Benny Anderssons orkester. Han har belönats med Povel Ramels Karamelodiktstipendium 2006. 2011 var han julvärd på SVT. Kalle Moraeus har många strängar på sin lyra, och den torsdagen den 6 augusti står han på scenen i Havsbadsparken i Lysekil.
Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Kalle_Moraeus

Vem som kommer att bli nästa artist på Preems gratiskonserter i Lysekil avslöjas de kommande veckorna!

Välkomna till en härlig sommar i Lysekil

Glenn Andersson

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv