Julkonsert med Gospel Of Joy

2019-12-09 Gospel Of Joy bjöd på mycket nytt men även en hel del klassiskt julgodis. Kören har vuxit det senaste året, vilket körledaren och sångaren Gunilla Carlsson är väldigt glad över. I söndags var kören i Kungshamns kyrka och i måndags spred kören julstämning i Lysekils Folkets Hus.

Årets kör med trettiotalet medlemmar bjöd på en fantastisk repertoar där hälften av låtarna var nya för året.
– Tidigare tränade vi varannan vecka och nu kör vi en gång i veckan. Sedan den 22 augusti har vi tränat på jullåtar. Det innebär att vi hinner med mer och det blir mycket roligare att framträda. Det är kul med nytt men självklart har vi också med gamla godbitar. För musiken svarade John Gustavsson på trummor, Kristofer Johansson, bas och Jan Falk på piano.

Inför ett fullsatt Folkets Hus

Gospel Of Joy bjöd bland annat på nyheter som; Carol of the baby, It’s cold outside, when a child is born…
Julkonserten hölls I Folkets Hus och inför fullsatta bänkrader. Nu fortsätter kören till våren och ytterligare tillskott väntar.
– Jag vet två tjejer som vill börja här som går i mellanstadiet. Det är jättekul att vi får fler medlemmar och att vi får unga körmedlemmar, det bådar gott för framtiden. Vi är mycket nöjda med kvällens framträdande och det kändes som publiken uppskattade det vi bjöd på. Det känns bra när vi har kunnat träna så mycket som vi har gjort och låtarna sitter som en smäck, avslutar Gunilla.

Publicerad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv