Norra Skaftö Samhällsförening har haft julfest. Foto: Margareta Anderberg

Julfest hos Norra Skaftö Samhällsförening

2022-12-09 I helgen höll Norra Skaftö Samhällsförening julträff i Evensås skola med traditionellt julbord och julklappslotteri. Ingen brukar gå lottlös, alla får klappar med sig hem.

OBS! Till och med morgonen måndag den 12 december kan du läsa vår e-tidning gratis. Klicka HÄR för att ta del av årets andra JULSPECIAL. Du kan förstås även läsa äldre utgåvor flera år tillbaka. Ladda gärna ner vår app för bästa läsupplevelse
Trevlig läsning!

Ordförande Kenneth Jonsson berättar om föreningens arbete:
– En viktig sak för oss är att under året försöka få ordning på vattenförsörjningen här på Evensås skola. Vi tittar på olika alternativ just nu.
– Arbetet i Rödbergsvik fortsätter och det stora projektet för nästa år är att få klart vår bastu där som vi håller på att bygga. Vi hoppas också att beachvolleybollbanan och platsen vid utegymmet nu ska fungera på ett bra sätt när vi dränerat marken där ytterligare.
– När det gäller badstranden så är allt arbete vi gör där ideellt och vi behöver alla hjälpas åt när vi är där och badar att ta hand om skräp och tång som flyter iland på stranden. Tången kan man slänga vid sidan av bland stenarna eller under rampen där man går ner. Ett tips är att man kan ta med sig lite ilandfluten tång hem och lägga i rabatten, det är finfin gödning!

Margareta Anderberg

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv