”Jag tyckte det var roligt att starta en anläggning här, det blir samtidigt som en testanläggning för att kunna bygga in saker som andra missat”, säger Jörgen Skarin, som driver Bra Biltvätt som finns i Lysekil och på många andra orter runt om i Sverige. Foto: Gabriel Berndtsson

Jörgen bygger biltvättar över hela landet

2019-04-26 Bra Biltvätt heter anläggningen i Lysekil för de som vill sköta om sin egen bil. Alternativt firmabilar med takräcken, större fordon som lastbilar, husbilar eller husvagnar, som inte går in i en automattvätt. Jörgen Skarin på Skarins Service och hans personal bygger, monterar och servar biltvättanläggningar från Stockholm till Malmö.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Annons
Nyhetsarkiv