Järnvägsområdet och Lysekils framsida Södra hamnen är idag ingen vacker syn, inte ens när videungen slår ut. Foto: Gabriel Lysekilsposten

”Järnvägen står i vägen för samhällsutvecklingen i Lysekil”

2019-03-15 Faktum är att en av Lysekils framsidor, Södra hamnen, förfaller med järnvägsspår som döljs i ogräs och sly. Är det realistiskt att tro på en Lysekilsbana, att ett järnvägsspår i Lysekil kan ge tillräckligt ekonomiskt underlag för att vara värd att satsas på för framtiden?
Lysekilspartiets gruppledare Ronald Rombrant är inte beredd att lägga ner mer tid på att vänta. Han vill gå från ord till handling, han vill planera för något som istället kan bli gynnsamt för kommunen och han menar att här finns stor potential att bygga något för framtiden.

För den som redan är prenumerant klicka på länken nedan.

http://etidning.lysekilsposten.se/113/Lysekilsposten/218945/2019-03-15/7304675/Jarnvagen-star-i-vagen-for-samhallsutvecklingen-i-Lysekil

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.http://För den som redan är prenumerant klicka här.http://För den som redan är prenumerant klicka här.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv