I mångt och mycket kommer ensemblen att vara intakt och det är som vanligt Jarl ”Jalle” Ahlström som håller i trådarna och skriver manus. Arkivfoto: Gabriel Berndtsson

”Jalles” revy till Lysekil – igen

”Ska bli hur kul som helst – jag har redan flera uppslag klara”

2016-03-24 Jarl ”Jalle” Ahlström fick blodad tand.
Efter att ha väckt revyn till liv i Lysekil, efter flera års dvala, så känner han att han har mer att ge.
– Vi kör i år igen, det ska bli hur kul som helst och Lysekil fortsätter att producera både dråpliga och roliga historier, skrattar ”Jalle”.

75 år och still going strong. Det uttrycket kan man nog utan överdrift säga passar in på revymakare Jarl ”Jalle” Ahlström. Nu har han och stora delar av den övriga ensemblen bestämt sig för att köra igen. Och några ålderskrämpor lider ”Jalle” inte av, i alla fall inte när det handlar om revy.

– Det handlar inte om hur gammal man är, utan hur man är som gammal, säger ”Jalle”, som för några månader sedan tillsammans med 104 gäster firade 75-årsdagen med en stor baluns.

Efter förra årets comeback i Lysekils revyliv så har ”Jalle” fått förfrågningar om han inte vill fortsätta att köra revy i kommunen. Från början var svaret nej, men det visade sig att det ”nejet” bara var en början till ett ja…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad:
Annons
Nyhetsarkiv