”Dessa människor valde, mot avrådan från UD att ta värvning för en annan part som direkt för krig mot våra grundläggande demokratiska värderingar, det vill säga våra. De har deltagit i handlingar av de mest avskyvärda slag och med metoder som väcker avsky i samtliga politiska läger i vårt Sverige. Vi anser därför att de regler som vi fram tills i dag har stått bakom måste anpassas till den nu uppkomna situationen”, fastslår Krister Samuelsson (M), ordförande i Moderaterna i Lysekil. Arkivbild

”IS-terrorister ska inte tas emot i Lysekils kommun”

Moderat motion till kommunfullmäktige

2019-05-09 Moderaterna i Lysekil anser inte att kommunen ska ta emot återvändande IS-terrorister.
– Vi kan aldrig acceptera att människor som har deltagit i militära operationer eller annan omstörtande verksamhet återigen skall kunna åtnjuta skydd av det svenska samhället, det vill säga ett samhällssystem som de med all kraft tagit avstånd från, säger Krister Samuelsson, ordförande i Moderaterna i Lysekil.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Annons
Nyhetsarkiv