På Lärlingsgymnasiet i Munkedal har eleverna lärlingsplatser på olika arbetsplatser. Flest elever går på programmet Fordon och Transport. Här är en yta för övningskörning i Munkedal. Foto: Jenny Andersson

Invigning av Lärlingsgymnasiets nya lokaler i Munkedals centrum

2019-04-26 I gamla Hanssons affär i Munkedal har Lärlingsgymnasiet flyttat in. Innan flytten renoverades lokalerna för att anpassas efter skolans behov. 26 april invigs de nya lokalerna i Munkedals centrum.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv