Anja och Dirk från Nordhorn i Tyskland, med hunden Emil, åker husvagn längs kustvägen och har precis stannat till några timmar i Lysekil. ”Det är första gången vi är här. Vi tog oss ut hit till klipporna för att få mer lugn. Det är så mycket folk överallt,” säger Anja.

Internationell kurortskänsla i Stångehuvud en dag i juli

2018-07-12 Turister från när och fjärran strömmar till Lysekil för att njuta av frisk luft, sinnesro och havsbad. Epoken som betydelsefull kurort i slutet av 1800-talet verkar nu återuppstå i modern tappning.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Solveig Haugen

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv