Ingriper inte mot ankring av fartyg i Åbyfjorden

2019-09-12 Flera klagomål har kommit in till Länsstyrelsen om att många fartyg ankrar upp inne i Åbyfjorden som är ett naturskyddat område. En del uppgiftslämnare menar att detta är ett ökande problem.
Länsstyrelsen har nu tagit beslut i frågan och anser att det inte finns någon anledning att ändra eller skärpa bestämmelserna.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv