Lysekils första Pride-festival blev en stor succé. Paraden samlade tusentals anhängare i kärlekens tecken. I sommar kan det bli en ny Pride-parad lördagen den 28 juli, men arrangörerna låter meddela att det inte blir någon stor Pride-festival. Foto: Johanna Svensson

Ingen Pride-festival i sommar

Däremot kan det bli en parad i regnbågens alla färger den 28 juli

2018-05-07 I fjol arrangerades Lysekils första Pridefestival och tusentals människor var på plats i Lysekils centrum. Men i år det blir ingen festival meddelar arrangörerna.
– Vi får i stället ta sikte på en festival nästa sommar, säger Anna Harrysson, som sitter med i styrelsen för föreningen Pride Lysekil.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv