I startgroparna att ta fram en plan för 30 trygghetslägenheter

Sexvåningshus vid Stångenäshemmet

2019-09-28 I november förra året beslutade Lysekils kommunstyrelse att bevilja ansökan om planbesked för fastigheten Tuntorp 4:156 i Brastad.
Avsikten är att det ska byggas 30 nya trygghetslägenheter här i ett sexvåningshus. I nästa vecka kan projektet komma att få ett så kallat start-PM i samhällsbyggnadsnämnden.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv