På lördag blir det höstmarknad här på torget i Munkedal. Bland annat blir det uppträdande med blåsorkester, försäljning med lokala produkter, loppis och åsneridning. Arrangör är Centrumgruppen. Foto: Arkivbild

Höstmarknad med åsneridning till helgen

2018-09-28 Till helgen blir det höstmarknad i Munkedals centrum. Det är Centrumgruppen i Munkedal som anordnar marknaden. Försäljning med lokala produkter, kläder och loppisprylar, åsneridning och blåsorkester är några delar som finns med på marknadsprogrammet.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv