Beslutet som togs i fullmäktige handlade om att teckna 229 miljoner kronor i borgen som säkerhet för upplåning av Kooperativa Hyresrättsföreningen Lysekils omsorgsbostäder till investeringar i nybyggnation av nytt äldreboende på del i fastigheten Lyse-Fiskebäck 2:7. Illustration: Efem Arkitektkontor

”Högst ovisst om det kan byggas ett nytt äldreboende i Lysekil”

Kommunalrådet om bakslaget i Förvaltningsrätten

2018-01-23 – Under veckan kommer vi att bestämma hur vi går vidare, men min bedömning idag är att byggandet av ett nytt äldreboende i Lysekil skjuts på framtiden, om det ens någonsin blir av.
Det säger kommunalrådet Jan-Olof Johansson (S) efter Förvaltningsrättens beslut om inhibition av det planerade bygget i Fiskebäck.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv