Havets Hus vill få utökad borgen med tio miljoner

Orsak: Förseningar och bygge av fyra akvarier

2019-11-14 Det kommunala bolaget Havets Hus i Lysekil AB ansöker hos kommunen om att få utökad borgen med ytterligare tio miljoner kronor till totalt 35 miljoner.
– Vi behöver låna för att få klar vår satsning på fyra nya akvarier i ett Exposeum till nästa säsong, säger Maria Jämting, vd i Havets Hus i Lysekil AB.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv