Utbyggnaden av Havets Hus har pågått sedan i september i fjol. Ovanpå den här betongplattan blir det plats för nya akvarier i ”Grunda havet”. Foto i februari 2019. Foto: Thomas Andersson

Havets Hus öppnar till midsommar

Nyinvigning 5 juli - håller öppet året runt i fortsättningen

2019-04-27 Om - och tillbyggnaden av Havets Hus fortsätter planenligt.
– Vi räknar med att öppna i midsommarhelgen, söndagen den 23 juni, säger Maria Jämting, vd i Havets Hus AB.
Den officiella invigningen blir den 5 juli.
En nyhet är att Havets Hus i fortsättningen inte kommer att vara stängt under vintern. Dessutom kanske det blir en tradition med hajsläpp även i december.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv