”Min bedömning är att det här kommer att bli jättebra”, säger Maria Jämting, vd Havets Hus i Lysekil AB Foto: Privat

Havets Hus får havsutsikt och terrassen blir vindskyddad

Maria Jämting svarar på kritiken angående dubbla tak

2019-05-09 I onsdagens tidning skrev vi om dubbla tak på Havets Hus som upprör. Havets Hus Bistro & Café blir av med en stor del av sin utsikt, vilket förbipasserande Lysekilsbor reagerat över.
”Gästerna får havsutsikt och terrassen kommer att bli vindskyddad. Min bedömning är att det här kommer att bli jättebra”, säger Maria Jämting, vd Havets Hus i Lysekil AB.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Annons
Nyhetsarkiv