Barnen har haft olika aktiviteter varje dag. I onsdags fick de göra egna spel och under torsdagen fick de vara utomhus och tillverka hantverk genom att forma i täljsten.

Här fick barnen tillverka egna spel och hantverk

Tog del av de sista gratisaktiviteterna innan skolstarten

2016-08-20 Sommarlovet börjar lida mot sitt slut och inom kort kommer barn och ungdomar att göra sig redo för skolstarten igen. Men innan dess var det dags för en sista sommarlovsaktivitet. Bildkonstnären Susanne Beyer hade ­bjudit in till Play4all – lek för alla – där barn och föräldrar tillsammans fick tillverka egna spel och hantverk.

Lysekils kommun har under den gångna sommaren erbjudit barn och unga i åldrarna sex till femton år en rad olika gratisaktiviteter. Det har varit allt ifrån paddling och volleybollturnering till vattenkrig och skaparverkstad. Det har funnits ­något som passat alla.

Bakom arrangemanget står Ung i Lysekil, en sammanslagning av Borgens ­fritidsgård och Fältenheten i ­Lysekil. De har även samarbet­at med Utbildningsförvaltning, Socialförvaltning och Näringslivsenhet. Aktiviteterna har blivit möjliga genom…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.
https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv