Det är den tidigare LHK-spelaren Ulrik Olsson som kommer att leda det nystartade seniorlaget i Lysekils HK. Ulrik har tidigare varit ungdomstränare men när det nu fanns tid över och dessutom en möjlighet att starta upp ett seniorlag ville han vara med på den resan. Han ser med glädje fram emot att komma igång. Arkivbild: Lennart Hård

Handbollen återuppstår i Lysekil

Efter ett halvårs uppehåll – nu startar Lysekils HK upp sin seniorverksamhet på nytt med Ulrik Olsson i spetsen

2018-05-15 Nu blir det återigen handboll på seniornivå i Kronbergshallen.
Till nästa säsong har Lysekils HK anmält ett herrlag till division 4. Det bekräftar klubbens ordförande Johan Dahlberg till LP.
– Det är en väldigt rolig nyhet och det visar att vi fortfarande är en stark förening. Vi producerar många duktiga ungdomsspelare som nu även kan ha ett seniorlag att se upp till, säger han.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv