Jonas Ingevaldsson, född och uppväxt i Lysekil, är mannen som ska förena kommunen med föreningslivet i Lysekils kommun. Han har fått tjänsten som föreningsutvecklare och ser fram emot att komma ut och träffa föreningarnas representanter. Foto: Gabriel Berndtsson

Han ska förena kommunen med föreningarna

2019-11-14 Jonas Ingevaldsson är 30 år, född och uppväxt i Lysekil. Han är mannen som ska förena kommunen med föreningarna i Lysekil och ser fram emot att komma ut och träffa föreningarna i kommunen.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad:
Nyhetsarkiv