2001 återvände Bo Antonsson som pensionär till Fisketången Han har troligen hela livet haft ett stort intresse för Fisketången och dess historia. I och med att han blev pensionär och flyttade tillbaka använde han mycket av sin tid till att fördjupa sig i ortens historia, Under många somrar hade han välbesökta vandringar på Fisketången där han berättade om olika platser och dess historia.

Han dokumenterar Fisketångens historia

2019-10-12 Bo Antonsson är född och uppvuxen på Fisketången, ett fiskeläge i Sotenäs kommun. Som för så många andra tvingade arbetet honom att lämna uppväxtorten.
2001 återvände han som pensionär. Han har troligen hela livet haft ett stort intresse för Fisketången och dess historia.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv